Nyíregyházi Főiskola Kollégiuma

Észak Magyarországi régió - Nyíregyháza

Nyíregyházi Főiskola Kollégiuma, Nyíregyháza
  • Cím: 4400 Nyíregyháza, Sóstói u. 31/b.

Ajánlatkérés

Küldés
Nyíregyházi Főiskola Kollégiuma, Nyíregyháza

Nyíregyházi kollégium a nyári időszakban szezonális szállodaként működik.


Nyíregyházi Főiskola Kollégiuma, Nyíregyháza

A Nyíregyházi Főiskola integrációja után ma már kollégiumunk 5 épületben - két telephelyen: a Rákóczi úti és a Sóstói úti egységben - összesen 1436 hallgató számára igyekszik második otthont teremteni. A főiskola kollégiumi férőhelyet igénylő hallgatóinak kb. 50 %-át tudjuk elhelyezni a Rákóczi úton 3, a Sóstói úton pedig 2-2 ágyas szobákban.

Nyíregyházi Főiskola Kollégiuma, Nyíregyháza

A tanulás mellett van mód az önképzésre és a szórakozásra is, hiszen a kollégiumi épületekben önálló klubok működnek, ahol a hallgatók szakmai érdeklődésének és szórakozási igényeinek megfelelő programokat szerveznek, valamint a kollégista hallgatók maguk is szervezhetnek.

A hallgatók mindennapjainak jobbítására szolgálnak az épületekben az emeletenként megtalálható teakonyhák és mosókonyhák. A közösségi helyiségekhez kapcsolódó élelmiszerbolt, fodrászat, kozmetika, szolárium, büfé, fénymásoló, számítógépekkel és Internettel felszerelt labor, valamint csokoládé, pénz és kóla automaták szintén ezt a célt szolgálják. A kollégium a nyári időszakban szezonális szállodaként működik.

Nyíregyházi Főiskola Kollégiuma, Nyíregyháza
  • Cím:4400 Nyíregyháza, Sóstói u. 31/b.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás