Hotel Pagony Wellness & Conference ****

Észak Magyarországi régió - Nyíregyháza

Hotel Pagony Wellness & Conference, Nyíregyháza
  • Cím: 4400 Nyíregyháza, Újmajor
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Pagony Wellness & Conference, Nyíregyháza

Nyíregyháza közvetlen szomszédságában, a 4-es főút mellett, tökéletesen nyugodt környezetben az 50 hektáros Újmajori Szabadidőparkban fekszik.A Pagony Panzió 2008-tól 4 csillagos szállodaként működik wellness és konferencia szolgáltatásokkal. A 4-es főút mellett a város közvetlen szomszédságában, tökéletesen nyugodt környezetben az ötven hektáros Újmajori Szabadidőparkban fekszik. Ezen a helyen nevelkedik az ország egyik legjobb sportló ménese, mely több mint hetven lovat számlál.

Hotel Pagony Wellness & Conference, Nyíregyháza

A hotelben 44 szoba 2 ágyas szobákkal, apartmanokkal, exkluzív lakosztályokkal várja vendégeit.

A Pagony Panzió 2008-tól 4 csillagos szállodaként működik wellness és konferencia szolgáltatásokkal. A 4-es főút mellett a város közvetlen szomszédságában, tökéletesen nyugodt környezetben az ötven hektáros Újmajori Szabadidőparkban fekszik. Ezen a helyen nevelkedik az ország egyik legjobb sportló ménese, mely több mint hetven lovat számlál.

 

 

Hotel Pagony Wellness & Conference, Nyíregyháza

Számos lovas és szabadidős szolgáltatásunk mellett kuriózumnak számít az 1000 nm-es játszótér egyedi fából épített várral, játékokkal. Éttermünk és rendezvénysátrunk háromszáz főig kitűnő helyszíne családi és üzleti rendezvényeknek.

Hotel Pagony Wellness & Conference, Nyíregyháza
  • Cím:4400 Nyíregyháza, Újmajor
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás